INGREDIENTS
150g baking milk chocolate
15cl whole liquid cream
1 dose of Tribute flavored black tea
3 eggs
50g sugar
RECIPE
Boil the liquid cream. Off the heat, pour the tea and cover for 5 minutes to let it infuse. Sieve the cream. Melt the chocolate with the cream in a bain-marie, once it is melted, add the egg yolks one by one and every time, blend it well with a whisk. Beat the egg whites until stiff with a pinch of salt. At the halfway stage, pour the sugar into it, then delicately add them to the melted chocolate with a supple spatula. Pour the mix into small containers and leave them in the fridge for several hours before serving.
is the mouse similar to a pudding? regard PTS Terbaik
Hello,
Thank you for your comment.
The mousse is rather foamy, light and airy, so not exactly like a pudding.
Hoping it was to your taste.
Have a beautiful day,
THEODOR House
Chère Maison Theodor,
J'adore vos petites recettes, et j'ai enfin pris le temps d'en essayer une :)
J'en ai gouté une, et c'est très bon. Alors merci !!
Cependant c'est pas encore assez précis. Pouvez-vous me dire combien de temps, je devrais laisser au frais ces mousses ?
Bonne fin de journée et bon week-end
Cher(e) tea lover,
Merci pour votre commentaire ! C'est un plaisir pour nous de voir que nos recettes vous plaisent et que vous ayez eu le temps d'en tester une. En effet, vous avez raison de nous poser directement la question, il serait bien de laisser les mousses au frais pendant 2-3 heures minimum afin qu'elles prennent la consistance désirée.
En espérant vous avoir répondu au mieux,
Je vous souhaite une excellente journée,
La Maison THEODOR